Wij verzenden van maandag tot en met zondag.

LEVERINGEN
TINYFOX verstuurt alle pakketten met DHL.  Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden onder de volgende voorwaarden:

*Verzending binnen 3 werkdagen.
*Wanneer aflevering niet mogelijk is laat de vervoerder een afhaalbericht achter in je brievenbus.
*Heb je geen pakketje binnen 3 werkdagen ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vragen omtrent jouw pakketje en/ of levering stel je vraag per mail naar: info@tinyfox.nl.

VERZENDKOSTEN
*Verzendkosten binnen de benelux 5,75 euro
*Verzendkosten West-Europa 5,75 euro
*Verzendkosten wereldwijd 24,00 euro
*Gratis verzending vanaf 100,00 euro binnen NL

AFHALEN
Het is mogelijk om een order af te halen. Dit kan alleen op afspraak. Maak makkelijk een afspraak via whatsapp 06-81280287.

VERTRAAGDE LEVERING 
Bij een leververtraging nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op.

NIET LEVERBARE ARTIKELEN
Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is, dan berichten wij jou hier binnen 3 werkdagen over. Het betaalde bedrag maken wij dan binnen 7 werkdagen op jouw rekening over.

PRE-ORDERS:
Een pre-order besteld? Je vindt een indicatie van de levertijd bij de productomschrijving en op de orderbevestiging. Indien je een pre-order hebt besteld waarvan 1 artikel later geleverd kan worden als de rest, dan worden de overige artikelen vast verzonden. Het artikel wat niet voorradig is zal later worden verzonden op kosten van Tinyfox. Zodra een pakketje wordt verzonden, ontvang je een Track & Trace.

Wil je liever wachten en alles in 1x ontvangen? Stuur een mail naar info@tinyfox.nl.

VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND
Levering en risico:  Tinyfox is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de levering van het artikel, die voortvloeien uit fouten of vertragingen van de transport. Alle leveringstermijnen zijn indicatief en er kunnen afwijkingen optreden. Als de zending is vertraagd of verloren, zullen wij ons uiterste best doen om je te helpen zodat de bestelling alsnog zo spoedig mogelijk bij je bezorgd wordt.

Als de bestelling niet binnen 10 werkdagen is ontvangen, vragen wij je contact op te nemen met de info@tinyfox.nl. In het onwaarschijnlijke geval dat je de goederen niet ontvangt, ontvang je restitutie van het aankoopbedrag.

Wanneer het herroepingsrecht (14 dagen na ontvangst van de goederen) is verlopen. Indien de goederen beschadigd zijn nadat de koper heeft ontvangen, blijft de algemene voorwaarden van toepassing van het herroepingsrecht, tenzij veroorzaakt door nalatigheid of gebrek aan zorg van de kant van de client.

Invoerrechten & belastingen
Voor verzendingen buiten europa gelden invoerrechten en eventuele belastingen. Deze kosten zijn voor rekening van de klant. Deze kosten verschillen per land. Kijk voor de meest actuele informatie op de website van de lokale postorganisatie of de douane van het land van bestemming.