Een artikel niet naar wens?
Indien het artikel niet past of naar wens is, kan het geruild of geretourneerd worden. Je kunt hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van het product gebruik maken van het “Retourformulier”, beschikbaar op deze website. Je kunt ook het herroepingsrecht inroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Je verzendt het (de) te retourneren artikel(en) met pakbon direct, maar in ieder geval binnen veertien dagen na indiening van het voornoemde formulier of de ondubbelzinnige verklaring, aan TINYFOX. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Retouradres:
Tinyfox
Bultkroos 20
8043 NJ Zwolle

LET OP!
Gekochte artikelen mogen uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd of geruild. Het product dient ongewassen, voorzien van alle labels en verpakkingen te worden geretourneerd naar Tinyfox. Na deze termijn is ruil of retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief.

Indien er een artikel wordt geruild en het nieuwe artikel duurder is dan het geretourneerde product dan zal er een bijbetaling nodig zijn. Is het nieuwe artikel goedkoper dan het geretourneerde product, dan stort Tinyfox het restant binnen 14 dagen terug op je rekening.